Fantastisch dat je op de link hebt geklikt en benieuwd bent naar wat onze nieuwsbrief voor jou zou kunnen betekenen. In één van onze laatste nieuwsbrieven boden we onze lezers aan om gratis deel te nemen aan de challenge ‘Upgrade jouw PowerPoint’. 5 dagen lang ontvingen de deelnemers een mail met een opdracht die ze konden toepassen op een eigen PowerPointpresentatie. Tot slot konden ze zich ook nog inschrijven voor een gratis Skypesessie.

We hebben nog volop ideeën om te gaan doen. Ook delen we interessante informatie over de boeiende wereld van het geven van presentaties. Soms een blog, een korte tip, een instructievideo of een speciale aanbieding.

Ik nodig je van harte uit om je aan te melden! Doe mee! Volgens ons wordt het echt tijd voor sprankelende presentaties waar zowel jij als spreker en het publiek blij van worden. Mee eens?

Meld je aan voor de informatieve nieuwsbrief van Powerful Presentations

Wil je mee kunnen doen aan bijzondere challenges die je helpen om met meer effect te presenteren? Wil je de nieuwste trend op het gebied van het geven van presentaties met PowerPoint als ondersteuning weten? Vind je het ook prettig om op de hoogte gehouden te worden van de acties van Powerful Presentations? Niet te vaak, alleen als we echt wat te vertellen hebben? Meld je dan aan.

Marketing door

Ik wil jullie bedanken voor deze korte uitdagende challenge. Het was leuk om te doen en een presentatie te upgraden. Vooral de eerste upgrade over de essentie van de presentatie en daarbij de essentie weergeven van elke dia was erg goed en heeft veel aan mijn presentatie veranderd. Al met al heb ik er heel wat tijd in gestopt en ik denk dat de presentatie veel beter is geworden. Jullie boek is ook erg goed en behulpzaam.

Hans Somhorst