Meedoen aan de speciale actie voor lezers nieuwsbrief NLVI

 

Goed een boodschap overbrengen is één van de belangrijkste vaardigheden voor elke Arbo-professional.

Weinig professionals hebben geleerd hoe je op een succesvolle manier PowerPoint kunt inzetten als je een presentatie geeft. Dat kan anders. Lees hieronder hoe je deel kunt nemen aan de gratis webinars en hoe je ook een eigen PowerPointdia kunt aanleveren voor een upgrade als je dat wilt.

 1. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Powerful Presentations. Zie aanmeldformulier hieronder. 
 2. Ontvang daarna de mail die speciaal is opgesteld voor de lezers van deze nieuwsbrief.
 3. Koop het boek PowerPoint Intelligentie (€ 29,95) via de link in de mail die je ontvangt.
 4. Schrijf je in voor één van de GRATIS Webinars waarin je leert hoe je meer kunt bereiken als je een presentatie geeft.
 5. Mail, als je dat wilt, een PowerPointdia waarvan je graag een verbeterde versie zou willen zien. De voorbeelden VOOR en NA worden ook tijdens de Webinars gedeeld, dus zorg dat alle gevoelige informatie is verwijderd. Hoe dit in zijn werk gaat, kan je ook lezen in de mail die je ontvangt.

Wil je eerst zien wat Powerful Presentations allemaal doet, voordat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief? Kijk dan eens rond op deze website van Powerful Presentations of mail Frowa via frowa@powerfulpresentations.nl

Leer wat de do’s en de dont’s zijn van een presentatie.

 • Hoe kan je jouw toehoorders bij jouw presentatie betrekken?
 • Hoe zet je medewerkers aan tot actie?
 • Hoe kunnen collega’s informatie beter onthouden?
 • Hoe nodig je mensen uit tot veilig gedrag?
 • Wat maakt een PowerPoint breinvriendelijk én succesvol?
 • Wat kan je aanpassen zodat jij ook meer bereikt als je spreekt?

Hierover gaat ons boek PowerPoint Intelligentie én de Webinars waarvoor je je gratis kunt inschrijven.

Wie is Frowa?

Frowa heeft al diverse keren haar presentatie PowerPoint Intelligentie gegeven tijdens de Safety Diner Pitch. Ook deelt ze haar expertise over het geven van succesvolle presentaties tijdens de Arbo Masterclass die ze voor het NLVI geeft

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Powerful Presentations

Dan ontvang je een mail met praktische informatie over hoe je GRATIS deel kunt nemen aan één van de webinars waarin je leert hoe je meer kunt bereiken als je spreekt over veiligheid met PowerPoint als ondersteuning. Dit aanbod is voor iedereen die ons boek PowerPoint Intelligentie bestelt. Ook kan je in de mail de informatie vinden over hoe je een PowerPointdia kunt aanleveren voor een upgrade.