Frowa Schuitemaker

Frowa Schuitemaker is van huis uit onderwijskundige. Sinds 1990 geeft ze presentatietrainingen. Al snel ontdekte ze dat veel cursisten enorm veel  moeite hadden met het maken van een PowerPoint die meer deed dan alleen een opsomming geven van de aandachtspunten en dat ze daardoor niet in staat waren om een succesvolle presentatie te kunnen geven. Dit is de reden dat ze zich heeft gespecialiseerd in hoe je op een goede manier PowerPoint kunt inzetten als je een presentatie geeft.

Hier schrijft en spreekt ze over. En, haar jarenlange ervaring heeft nu ook ze nu ook verwerkt in een unieke onlinetraining die ze aanbiedt via het platform ‘Knowledge Brokerage’.

Frowa is professioneel lid van PSA NL –  dé beroepsvereniging voor sprekers. Van maart 2016 tot september 2019 was zij voorzitter van deze vereniging.

Nu is zij bestuurslid van de Virtual Speakers Association International.

 

Charlotte Schuitemaker

Charlotte Schuitemaker is een kei in het maken van professionele PowerPoints. Daarnaast kan ze ook duidelijk uitleggen en laten zien hoe je de mogelijkheden van het presentatieprogramma handig kunt toepassen. Charlotte met haar technisch inzicht en haar handigheid in ontwerpen is een mooie aanvulling op Frowa met haar onderwijskundige achtergrond en haar onderzoek naar hoe je op de beste manier een PowerPoint kunt inzetten als je presenteert.