Frowa Schuitemaker

Frowa Schuitemaker is van huis uit onderwijskundige. Sinds 1990 geeft ze presentatietrainingen. Daarbij sluit ze aan bij hoe het brein werkt. In die training bleek al snel dat deelnemers moeite hadden met het maken van een PowerPoint die meer deed dan alleen een opsomming geven van de aandachtspunten. Dat is de reden dat ze zich gespecialiseerd heeft in hoe je op een goede manier PowerPoint kunt inzetten als je presenteert.

Hier spreekt ze over. Daarnaast organiseert ze werkateliers waar deelnemers onder begeleiding hun eigen professionele PowerPoint kunnen maken en uitproberen. Frowa is president van dé beroepsvereniging voor sprekers PSA Holland.

Charlotte Schuitemaker

Charlotte Schuitemaker is een kei in het maken van professionele PowerPoints. Daarnaast kan ze ook duidelijk uitleggen en laten zien hoe je de mogelijkheden van het presentatieprogramma handig kunt toepassen. Charlotte met haar technisch inzicht en haar handigheid in ontwerpen is een mooie aanvulling op Frowa met haar onderwijskundige achtergrond en haar onderzoek naar hoe je op de beste manier een PowerPoint kunt inzetten als je presenteert.