Stop met slaapverwekkende PowerPoints!

Als er één presentatieprogramma is dat iedereen tot zijn beschikking heeft, dan is het wel PowerPoint. Jammer genoeg wordt het vaak onprofessioneel gebruikt. Presentaties worden juist slaapverwekkend in plaats van sprankelend. De boodschap komt niet over en wordt snel vergeten.

Het goede nieuws? Het kan ook anders. Ook voor jou.

In deze inspirerende presentaties laat Frowa zien hoe je door de inzet van PowerPoint juist een goed emotioneel contact krijgt met het publiek, zodat je spreekt met meer resultaat. Informatie komt duidelijker over en blijft langer hangen. De toehoorders worden meer betrokken bij het verhaal en worden enthousiast. Death by PowerPoint verandert in Live by PowerPoint, omdat er ruimte komt tot contact met je toehoorders door de inzet van een professionele PowerPoint. Dit alles wordt ondersteund door duidelijke voorbeelden.

Dat was wel even slikken voor onze trainers, toen ze doorhadden dat hun PowerPoints niet zo optimaal waren dan ze hadden verwacht. Toch waren ze blij met de presentatie van Frowa. Haar adviezen waren eenvoudig toe te passen. Met de nieuwe manier van het inzetten van PowerPoint is het makkelijker om kennis te delen en informatie op een goede manier over te brengen.

-Gert Timmer, Qbuzz

Na het bijwonen van een presentatie van Frowa weet je:

Hoe je een succesvolle PowerPoint Presentatie voorbereidt.

logotje-powerfullpresentations

Wat de do’s en de don’t zijn van een PowerPoint die je ondersteunt in het spreken met meer resultaat.

logotje-powerfullpresentations

Hoe ook jouw PowerPoint een professionele uitstraling krijgt.

Voor een van onze opdrachtgevers heeft Frowa de presentatie Empower met PowerPoint  gegeven. Elke deelnemer was al bekend met deze presentatietool. Er werd veel gewerkt met bulletpoints en ook werd er veel tekst gebruikt om zo de PowerPoint als spiekblaadje te kunnen gebruiken. Soms was het even lastig om de bekende manier van werken met PowerPoint los te laten. De reacties van de deelnemers waren aan het einde uitermate lovend. Het is duidelijk geworden dat het bij het inzetten van een PowerPoint om het publiek gaat. Dat het de kunst is om per onderwerp te bedenken hoe dit het beste gepresenteerd kan worden voor een optimaal effect.

Peter Steenkamer, Kr8 Academie